tab

Saturday, 20 December 2014

Khasiat Vitamin E Complex Shaklee

Assalamualaikum wbt.

Sedikit info tentang khasiat Vitamin E.

Pengambilan Vitamin E amat penting kepada badan kita kerana ia bertindak sebagai antioksidan. Antioksidan penting kepada badan kita kerana ia mampu meyekat aktiviti radikal bebas. Radikal bebas adalah salah satu punca kenapa terjadinya kanser.

Vitamin E juga penting untuk memperbaiki sel, kulit, otot, saraf, darah dan juga jantung. Ia mengelakkan pembekuan darah dan mengurangkan tekanan darah.

 Bagi pasangan yg telah berkahwin, vitamin e membantu mereka dari segi kesuburan. Vitamin e membantu meningkatkan penghasilan sperma.

Penting juga untuk kita tahu bahawa vitamin e membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka. 

Bagi penggemar kecantikan pula, vitamin e memang menjadi pilihan kerana ia mampu memudarkan parut dan jeragat. Ini kerana, ia membantu proses penggantian sel dalam badan kita.

Okay nampaknya semua dah tahu kan khasiat vitamin e ni. Jadi penting untuk kita memilih vitamin e semulajadi dan bukannya vitamin sintetik. Ini kerana vitamin e semulajadi lebih aktif secara biologi. Ia lebih mudah diserap oleh badan dan kekal lebih lama di dalam badan.

Nak dapatkan vitamin e semulajadi? Sudah tentu Shaklee pilihan yg tepat !!!

Produk Shaklee adalah 100% SEMULAJADI dan SELAMAT!!

Satu botol mengandungi 120 kapsul dan tahan sehingga 4 bulan. So dah JIMAT kan. Tak perlu nak restock setiap bulan. Dan sempena TRIPLE PROMO pada bulan ni lagiiiii lah jimat. Banyak SPECIAL OFFER & FREE GIFT nak bagi kat anda semua.Berminat untuk dapatkan Vitamin E Shaklee bagi merawat masalah JERAGAT, PARUT dan sebagainya? Atau anda sudah lama berkahwin dan teringin untuk HAMIL? Hubungi saya di 012 2329070. Best consultation untuk anda semua  :)****************************************************************************
****************************************************************************
Your TRUSTED SID,
Nida
012-2329070
ID: 1144980
Facebook : Nida AB
Instagram : shakleebynida

****************************************************************************
****************************************************************************

No comments:

Post a Comment